A mi kis családunk – Szerepcsere odahaza - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

A mi kis családunk – Szerepcsere odahaza

Ivanova Daniela, fotó: Life Tv
2019. dec. 6. 10:24
Életmód

Hétről hétre egy-egy család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést a Life Tv új műsorában. A sorozatban 8 család vállalkozott arra, hogy a nehézségeket nem egy pszichológus rendelőjében, hanem a saját környezetükben, kamerák előtt igyekeznek megoldani.

Minden család életében akadnak kihívások és megoldásra váró feladatok, csak rajtunk múlik, hogy miként birkózunk meg velük. Az egyik legizgalmasabb pszichológiai módszerre, azaz a szerepcserére épülő reality show valós szereplők élettörténetét mutatja be. Ebben az epizódban az Ercsey família tagjai vállalkoztak a különleges kísérletre: 1 napra egymás bőrébe bújtak.


Ercsey Dániel újságíró, ezen belül is borszakíró, ebből kifolyólag szinte mindig úton van. Felesége, Balogh Csilla pedig gerincregeneráló masszázst végez egy szalonban. Kettőjük közül Dani az, aki kevesebbet van otthon, míg Csilla jelentősen több időt tud eltölteni két gyermekükkel. A 10 éves Zsolna és a 13 éves Petra nagyon hiányolja édesapját, aki 30 napból 22-23 napot van úton, Csilla pedig emiatt egyedülálló anyukának érzi magát.

A családi kupaktanács azért ült össze, hogy megoldást találjanak erre a problémára. Az 1 nap erejéig tartó szerepcsere alatt Dani a lányokkal tölti az idejét, akikkel bevásárolni megy, jógázik és játszik, Csilla pedig ruhát vásárolni, sminkeshez és fodrászhoz indul a barátnőjével, akivel „csajos napot” tartanak. Csilla szerint hosszú évek óta nem volt lehetősége arra, hogy magával foglalkozhasson és feltöltődhessen. A nap végén egy romantikus randevú teszi fel a pontot az i-re, ugyanis Dani elhívja vacsorázni Csillát, aki nagyon örül a váratlan meglepetésnek.

Mindkét fél úgy érzi, hogy a szerepcsere nem volt hiába, mert valami elindult. Három héttel később Dani elmeséli, hogy magával vitte a családját először Tokajba, majd Spanyolországba is. Most már nem egyedül utazik.

Amennyiben szeretné megnézni a sorozat többi epizódját, kattintson a csalad.hu youtube csatornájára.