csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #baleset
Ha anya lerobban…

Ha anya lerobban…

2020. jan. 14. 15:00, Életmódcall_made

Tavaly októberben egy kellemes őszi koradélutánon békésen üldögéltem a nappalink szőnyegén, amikor az én örökmozgó hároméves fiam úgy gondolta, azzal fejezi ki legjobban a szeretetét, ha igazi ketrecharcosként ugrik az ölembe. Telibe találta a bal térdemet, de legalább volt gipsz zöld színben a kórházban készleten.

„A szerencse fiának tartom magam!”

„A szerencse fiának tartom magam!”

2019. okt. 16. 14:00, Életmódcall_made

Krisz élete 4 és fél évvel ezelőtt szó szerint derékba tört, kerekesszékes lett, de az életmentő eljárásnak hála még ma is él, sőt, talán még teljesebben, mint azelőtt. Október 16-a az Újraélesztés Világnapja, melynek alkalmából mi az ő példájával szeretnénk felhívni a figyelmet a szakszerű ellátás fontosságára.

Ideje ellenőriztetni a fűtési rendszert

Ideje ellenőriztetni a fűtési rendszert

2019. okt. 1. 14:38, Életmódcall_made

A fűtőberendezések, kémények ellenőrzésére, karbantartására hívja fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a fűtési szezon közeledtével a szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése érdekében.

Ezért ne telefonáljunk vezetés közben

Ezért ne telefonáljunk vezetés közben

2019. szept. 30. 6:46, Életmódcall_made

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.