csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #étel
Gyors és tápláló menü a karantén idejére

Gyors és tápláló menü a karantén idejére

2020. márc. 24. 8:18, Életmódcall_made

Az otthon maradásnak vannak előnyei is: például több időt tüsténkedhetünk a konyhában. Ugyanakkor a vásárlási láz miatt érdemes nem ebben az időszakban felvonultatni egy négyfogásos terülj-terülj asztalkát, ezért most gyors és könnyen elkészíthető ételekkel jöttünk.

Mennyit egyen a gyerekem?

Mennyit egyen a gyerekem?

2020. febr. 26. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Születése pillanatától kezdve az egyik legnagyobb aggodalmunk, hogy vajon eleget eszik-e életünk értelme. Eközben Magyarországon minden 4. gyerek túlsúlyos vagy elhízott. De mégis honnan tudhatjuk, mennyi az ideális napi ételmennyiség?

Már tíz éve adományoznak ételt szekrényben

Már tíz éve adományoznak ételt szekrényben

2020. jan. 14. 6:49, Életmódcall_made

Több száz rászorulónak jelentenek segítséget azok az ételadományok, amelyeket az ország több pontján megtalálható ételdobozba helyeznek ki jóakaratú emberek, egyházi vagy civil szervezetek. Vannak, akik rendszeresen igénybe veszik az adományládákat, mások csak időszakosan szorulnak ilyenfajta segítségre.

Változatos családi vacsorák

Változatos családi vacsorák

2020. jan. 3. 15:00, Életmódcall_made

Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.