csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #felújítás
Százmilliókból újulnak meg a strandok

Százmilliókból újulnak meg a strandok

2019. okt. 11. 7:15, Életmódcall_made

Az elkövetkezendő években megújul a Velencei-tó valamennyi strandja, első lépésben a kormány strandonként százmillió forint támogatást ad a munkálatokhoz – jelentette be velencei sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.

Megújulnak a turistaházak

Megújulnak a turistaházak

2019. júl. 17. 9:58, Életmódcall_made

Közel hatszázmillió forintos kormányzati támogatással húsz turistaház újul meg idén – derült ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának tájékoztatásából. Dömötör Csaba egy írásbeli kérdésre válaszolva idézte fel, hogy 2010 óta jelentős szemléletváltás történt az ökoturisztika területén – adta hírül a Magyar Nemzet.

Újabb óvodai mosdó változhat álommosdóvá

Újabb óvodai mosdó változhat álommosdóvá

2019. jún. 3. 7:49, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel májusban ismét útjára indította óvodafelújító programját Magyarország egyik meghatározó építőanyag-kereskedelmi vállalata. Az óvodáknak még egy hónapig van lehetőségük benyújtani a pályázatukat, hogy elnyerjék az 1 millió forint értékű álommosdó felújítást.

Megújulnak három vidéki iskola mosdói

Megújulnak három vidéki iskola mosdói

2019. máj. 15. 8:34, Iskolást nevelünkcall_made

Idén ötödik alkalommal, a Klebelsberg Központ közreműködésével indult útjára az egyik ismert tisztítószermárka Iskolamosdó Felújítási Programja. A közönségszavazáson 8 jelentkező közül kiválasztott nyertes iskolákat Nagy Ervin, a Program nagykövete hirdette ki a Monorierdei Fekete István Általános Iskolában.