csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #főzés
Változatos családi vacsorák

Változatos családi vacsorák

2020. jan. 3. 15:00, Életmódcall_made

Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.

Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!

Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!

2019. szept. 22. 8:00, Életmódcall_made

Szeretjük a friss kenyeret. A tegnapit már nem annyira, a tegnapelőtti pedig sokszor a kukában landol. Pedig finomságok készíthetők a szikkadt péksüteményekből! Ráadásul időt és pénzt is megtakarítunk azzal, ha nem járunk minden nap a boltba. Íme pár ötlet, mit kezdjünk a megmaradt kenyérrel.

Induljon a reggel egy extra bundáskenyérrel!

Induljon a reggel egy extra bundáskenyérrel!

2019. szept. 15. 8:00, Életmódcall_made

A jó öreg bundáskenyérnél nincs ízletesebb reggeli, a gyerekek is imádják! Finom gyümölcsteával maga a tökéletes napindító, viszont a hagyományos ízek mellett még számos sós és édes verziója létezik ennek a klasszikus finomságnak. Most mutatunk néhány izgalmas kombinációt!

Rántotthús krumplipürével – kicsit másképp!

Rántotthús krumplipürével – kicsit másképp!

2019. júl. 9. 9:57, Életmódcall_made

Vágó Pirost eddig rádiós műsorvezetőként ismertük, ám egy ideje gasztro-videókkal örvendezteti meg a közönséget. Mától minden pénteken a csalad.hu-n is megtekintheti a Piros kosara című vlog egy-egy epizódját, melyekből ahhoz is ötletet meríthet, hogy mit főzzön a családnak hétvégén.