csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #karrier
Új karrier silver korban? Íme 8 tipp a váltáshoz

Új karrier silver korban? Íme 8 tipp a váltáshoz

2020. jan. 4. 9:55, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

Legyünk 30, 40, 50 vagy 60 évesek, mindannyian tartunk attól, mi lesz, ha változtatunk az életünkön, beválnak-e a számításaink, vagy mégiscsak jobb lenne maradnunk a régi, már jól ismert és megszokott mindennapi rutinunk mellett. De ne feledjük, sok példa igazolja nemcsak külföldön, hanem idehaza is, hogy nem a kor a siker kulcsa! Összeszedtünk néhány megfontolni való ötletet a váltás előtt állóknak.

Ketyegő biológiai óra – Tévhitek és tények a kései gyermekvállalásról

Ketyegő biológiai óra – Tévhitek és tények a kései gyermekvállalásról

2019. dec. 12. 14:36, Babát várunkcall_made

Ma már elfogadott jelenség a harminc év feletti gyermekvállalás. Szokás ezt a karrierre fogni, azonban a környezetemben úgy látom, nem mindig erről van szó. A megkérdezett harminc feletti nők sokkal inkább a párkeresés nehézségéről számoltak be. Mindegyikük másképpen éli meg a helyzetet, van, aki már le is tett a gyermekvállalásról, van, aki még reménykedik, és van, aki folyamatosan érzi a biológiai órájának ketyegését és retteg, hogy nem lehet gyermeke.

“A kölcsönös bizalom férfi és nő között létfontosságú”

“A kölcsönös bizalom férfi és nő között létfontosságú”

2019. jún. 3. 11:53, Párkapcsolatcall_made

Az év egyik legnagyobb konferenciáján, a Brain Bar 2019-en Novák Katalin, Jeffrey Tucker közgazdász, Steve Fuller, a Brain Bar tanácsadó testületének tagja és a közönség soraiból kiválasztott plusz egy fő, Melinda, azaz a „The Chosen One” osztották meg a gondolataikat a hallgatósággal néhány nappal ezelőtt a nemek közötti szerepek változásairól.