csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #napló
Kesztyűs kézzel #1. rész – Avagy hogyan bánjunk egymással járvány idején?

Kesztyűs kézzel #1. rész – Avagy hogyan bánjunk egymással járvány idején?

2020. márc. 17. 10:52, Otthon a családcall_made

Az igazán személyes hangvételű írásokért eddig inkább a bloggereink feleltek, ám a fennálló helyzet úgy hozta, hogy szerkesztőségünk hivatásos újságíróiból is kikívánkozik néhány gondolat, amely talán megmutatja, hogy mi is éppen úgy botorkálunk most a lakásunkban, ahogyan sokan Önök közül. A következő napokban tehát beszámolunk arról, hogy nálunk miként működik az otthonmaradás. Elsőként fogadják szeretettel főszerkesztőnk, Kis Adrienn tegnap esti írását.

Tervezzük meg az évet!

Tervezzük meg az évet!

2020. jan. 24. 15:00, Életmódcall_made

Réges-régen, amikor a mindennapok összefogtak ellenünk, egy barátunk azt tanácsolta, hogy tervezzük meg az előttünk álló hónapokat. Úgy mondta, fogódzóként szükséges ez az embernek. Az ötlet tényleg bejött, azóta minden év elején átbeszéljük az előttünk álló hónapokat. Adunk néhány segítő szempontot a családi évtervezéshez.

A mai generáció kedvence: a Bullet Journal

A mai generáció kedvence: a Bullet Journal

2020. jan. 20. 15:00, Életmódcall_made

„Rend a lelke mindennek” – szokták mondani. A Bullet Journal a jegyzetelés fontosságát és a rendszerességet hirdeti. Segítségével átláthatóbbá tehetjük mindennapjainkat, sőt, még a szokásainkon is változtathatunk. Ez az életvezetési technika a tinik körében is népszerű: a 14 éves Timi mesélt a csalad.hu-nak a tapasztalatairól.