csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #segítség
Így vigyázzunk idős szomszédainkra

Így vigyázzunk idős szomszédainkra

2020. márc. 17. 12:49, Otthon a családcall_made

A társasházak, utcák, lakóközösségek és egyházközösségek számára tett közzé ajánlást az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága, amelyben mindenkit arra kérnek, segítsék az idős szomszédaikat a koronavírus elleni védekezésben.

Segít az ország

2020. márc. 16. 14:26, Otthon a családcall_made

Sorra érkeznek a felajánlások a közösségi médiában, mióta múlt szerdán veszélyhelyzetet vezettek be az országban a koronavírus terjedése miatt. Van, aki a gyermekfelügyeletben segít a lakókörnyezetében, mások az idősek bevásárlását vagy a kutyasétáltatást vállalják, több cég pedig az iskolákban elrendelt digitális távoktatásra való átállásban segít.

Minden babának ugyanaz jár!

Minden babának ugyanaz jár!

2020. márc. 10. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Somodi Dorottya fiatal, kisgyermekes anyuka, aki szeret jót tenni és másokon segíteni. Tavaly gondolt egy nagyot, és jótékonysági mozgalom keretében összefogta a szintén segíteni vágyó embereket. Csodás dolog kerekedett ki a munkájából!

Drogprevenció – már a várandósságtól?

Drogprevenció – már a várandósságtól?

2020. márc. 5. 15:00, Kamasz a családbancall_made

A fiatal középiskolás korosztályból minden ötödik tinédzser kipróbált már valamilyen tudatmódosító szert – derül ki a felmérésekből. Geist Gábor egészségfejlesztési-, addiktológiai szakértővel, családterapeuta jelölttel a szenvedélybetegségek okairól és a megelőzésről beszélgettünk.