csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #szakértő
Vigyázz, kész, otthonlét!

Vigyázz, kész, otthonlét!

2020. márc. 17. 15:00, Otthon a családcall_made

A gyerekek egyelőre lelkesek és jópofának találják, hogy e-mailben érkezik a házi, valamint facetime-on magyaráz a matek tanár, de hamar elmúlhat a varázs, jön az unalom. A kényszerű home office is lehet a feszültségek forrása. Mit tehetünk most, hogyan „élje túl” a család a mindenki számára ismeretlen helyzetet? Sz. Látó Judit mentálhigiénés szakember segít megtalálni a megoldást.

Cukorbeteg a gyermek? Van segítség!

Cukorbeteg a gyermek? Van segítség!

2019. nov. 14. 6:00, Életmódcall_made

A 21. század egyik legnagyobb népegészségügyi problémája a cukorbetegség. Becslések szerint 2030-ra akár a félmilliárdot is elérheti a diabéteszesek száma. November 14-én, a diabétesz világnapján az egyik legfontosabb üzenet: késlekedés nélkül orvoshoz kell fordulnia annak a szülőnek, aki gyanítja, hogy gyermeke cukorbeteg lehet.

Mit néz meg a dietetikus a címkén?

Mit néz meg a dietetikus a címkén?

2019. okt. 3. 5:00, Életmódcall_made

Kíváncsiak voltunk, hogy egy dietetikus minek alapján választ a különböző élelmiszerek közül bevásárlás közben. Ezért megkértük Szűcs Zsuzsannát, hogy ossza meg velünk, szakemberként ő mit tart döntő kritériumnak, amikor ránéz egy élelmiszercímkére.

Mi a hosszú kapcsolat titka?

Mi a hosszú kapcsolat titka?

2019. szept. 12. 14:00, Párkapcsolatcall_made

Van úgy, hogy egy párkapcsolatban az egyik fél ambiciózus és folyamatosan igényli a fejlődést, míg a másik jól érzi magát a megnyugtató állandóságban és szívesebben marad a komfortzónáján belül. Hogyan és meddig tudunk kompromisszumot kötni? Erről kérdezte a csalad.hu Megyeri Zsuzsanna pszichológust, pár- és családterapeutát.