Családi Mozgásfesztivál: induljon sportosan a szeptember! - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Családi Mozgásfesztivál: induljon sportosan a szeptember!

Magyar Szabadidősport Szövetség
2019. aug. 25. 14:00
Életmód

Air flow, snookball, flingo, romantikus-sportos, csónakázós akadálypálya – mindez kipróbálható szeptember 8-án a Magyar Szabadidősport Szövetség XXI. Családi Mozgásfesztiválján.

Az Európai Sporthét ingyenes nyitóeseményének a megújult Ludovika Campus Orczy-park ad otthont.

A Magyar Szabadidősport Szövetség célja, hogy a rendezvényein kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a számára tetsző mozgásformát, és kedvet kapjon a rendszeres testmozgáshoz. Ezért a változatos, egynapos programon több mint hetvenféle mozgásforma közül lehet választani.

Aki közelebb szeretne kerülni a kínai kultúrához, kipróbálhatja a mediballt, ami a thai chin alapuló labdajáték. Aki nem tud dönteni a ping-pong és a foci között, annak a teqball való. De kipróbálhatnak az érkelődők trükkös bringákat, mindenféle gördülő járműveket, népi játékokat, gólyalábat, megtanulhatnak biztonságosan esni. Mindezeken túl egészségmegőrző és szűrő programokkal is várják a szervezők a családok minden tagját.

A rendezvény ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött, de a részvételhez a regisztrációs karszalag viselése kötelező, melyek a bejáratoknál átvehetők.

További információk: facebook.com/csaladimozgasfesztival, illetve masport.hu