Csütörtökön kezdődik a Pécsi Napok fesztivál - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Csütörtökön kezdődik a Pécsi Napok fesztivál

MTI
2019. szept. 25. 7:04
Életmód

Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között.

A több évtizedes múltra visszatekintő Pécsi Napok fesztivál idén is számos szervezet munkájának és ötleteinek csokorba kötésével jött létre. A baranyai megyeszékhely őszi rendezvényének része a Tanulófesztivál, az Európai Bordalfesztivál és a Roma Fesztivál és Arad Napjának programjai.

A hétvégi nagykoncertek közül kiemelkedik Molnár Ferenc Caramel fellépése, aki a város főterén, a Széchenyi téren lép színpadra pénteken este, majd a Band Of Streets vidám utcazenészei szórakoztatják a közönséget. Szombaton a nagyszínpadon zenél Pápai Joci, aki DJ Venom fellépését megelőzően énekel a megyeszékhelyen, míg a vasárnap esti órákban David Yengibarian ad koncertet a Parno Graszt fellépése előtt.

A Pécsi Napok alatt délelőttől kora estig workshopokat, előadásokat látogathatnak az érdeklődők, térzenék, hagyományőrző együttesek fellépései színesítik a programsort, és számos gyermekprogramon vehetnek részt a fesztiválozó családok.

A több mint száz programot kínáló fesztiválról bővebb tájékoztatás olvasható a www.pecsiprogram.hu internetes címen.