Ég a Föld tüdeje! – operettgála az erdőtűz megfékezéséért - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Ég a Föld tüdeje! – operettgála az erdőtűz megfékezéséért

Budai Szabadtéri Színház
2019. aug. 26. 12:42
Életmód

Ég a Föld tüdeje! címmel tart jótékonysági operettgálát a Budapesti Showszínház és a Budai Szabadtéri Színház augusztus 31-én szombaton.

– Mérhetetlen tehetetlenséggel és szomorúsággal figyeljük nap mint nap azokat az eseményeket, amelyek ugyan tőlünk távol, de mégis bennünket is érintő módon történnek. Tevékenyen nem tudunk segíteni, a tűzvonalban ott lenni az Amazonasnál, és talán nem is lenne annyira hasznos, mint az az anyagi segítség, amit a világon összefogó emberek nyújtani tudnak. Ezért döntöttünk úgy, hogy az évadzáró Operett Gálánk teljes nyereségét felajánljuk egy olyan elismert és hihetetlen elkötelezettséggel küzdő szervezetnek, amely nagyon sokat tesz a pusztulás megállításáért, a károk helyreállításáért – mondta Tóth Ádám, a Budapesti Showszínház igazgatója.

A Budapesti Showszínház művészei és a Budai Szabadtéri Színház teljes odaadással és egyetértésben döntött a felajánlásról, és bíznak abban, hogy egy picit ők is tenni tudnak azért, hogy megállítsák azokat a borzalmakat, melyek élővilágunkat egyre jobban veszélyeztetik.

A jótékonysági gálán olyan művészek lépnek fel, mint Csonka András, Kalocsai Zsuzsa, Simon Boglárka, Szabó Noémi, Debrei Zsuzsanna, Kovács Beáta, Jenei Gábor, Bot Gábor, és Kovács Szilárd.