Intimitás a baba érkezése után - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Intimitás a baba érkezése után

csalad.hu
2019. ápr. 12. 9:09
Életmód

Az intimitás nem csak a szexről szól, hanem egymás közelségéről is, és arról, hogy minőségi időt töltünk együtt. Tápláljuk a lángot egész nap, ne csak akkorra tartogassuk, ha a gyermekek már lefeküdtek!

Óvatosan a túlzott romantikával

Először is verjük ki a fejünkből a túlságosan romantikusra hangolt kapcsolat ideáját: nagyon könnyű ám szupermagas elvárásokat felállítani. Lehet, hogy a férjnek éppen nehéz napja volt és fogalma sincs arról, hogy mit is akar a párja tőle. Ebből akár még egy veszekedés is kirobbanhat, pedig lehetne akár csak élvezni az együtt töltött időt.


Kommunikáció egész nap

Nem kell túlkomplikálni, nem kell feltétlenül egy légtérben lenni hozzá, egy sms, egy megosztás, vagy egy hívás az ebédszünetben éppen elég lehet. Ezzel fenntarthatjuk a közelséget, még ha fizikailag nem is vagyunk közel.


Fordítsunk időt egymásra

Persze, mindenki nagyon lefoglalt, de a kapcsolatnak elsőbbséget kell kapnia! Ki kell engedni a gőzt együtt, a gyermekek nélkül. Nem kell nagy dologra gondolni, akár egy kis közös sorozatnézés is megteszi.


Jöhet a betervezett szex

Kétségtelen, elsőre nem hangzik túl romantikusnak és spontánnak, ám mégis az, hiszen azt mutatja, mennyire fontos az összebújás. Lehet randiestéket is tervezni. Hajrá!


Legyünk barátok

Ha közös az érdeklődés, rengeteg mindent lehet együtt csinálni. Ám még ha nem így lenne, akkor is maradjunk nyitottak a másik hobbijai, érdeklődése felé, ahogy egy barát is tenné.