Közös szenvedély köti össze Jordán Adélt és Csányi Sándort - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Közös szenvedély köti össze Jordán Adélt és Csányi Sándort

Magyar Kerékpárosklub
2019. máj. 27. 5:39
Életmód

Közös szenvedélyen osztozik Jordán Adél és Csányi Sándor, amiről – másokkal közösen – egy szórakoztató kis videóban vallottak. Mind a Katona József Színház Junior Príma díjas színésznője, mind a Thália Jászai Mari-díjas színésze kerékpárral járnak, és mindketten nagyon élvezik.

A május elején indult, a mindennapi munkába biciklizést népszerűsítő Bringázz a munkába! kampány célja, hogy minél többen kipróbálják, mennyivel egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpárral a munkába járni. A kampányhoz még mindig érdemes csatlakozni, és a regisztrálók nem csak a stresszmentes közlekedést élvezhetik, de értékes nyereményekre is szert tehetnek.

Aki szeretne részt venni a nyereményjátékkal egybekötött kampányban, annak csupán a Bike Citizens okostelefonos alkalmazást kell letöltenie, és azon belül a Bringázz a munkába! kampányt kiválasztva csatlakoznia vállalata csapatához, vagy alakítani egy saját csapatot a munkatársaival, ismerőseivel karöltve. Az alkalmazás dokumentálja a megtett kilométereket és a munkába kerékpározással töltött napok számát. A résztvevők között 2,5 millió forint értékben sorsolnak ki nyereményeket, a bicikliktől az asztali lámpákon át a hátizsákokig, illetve élményeket a kalandparki belépőktől a hajózáson át a sörfőzdelátogatásig.

A május 6-31. közötti tavaszi, illetve a szeptember 9-től 22-ig tartó őszi kampányt a Magyar Kerékpárosklub szervezi.

A kerékpározást népszerűsítő videó, illetve további részletes információk a www.bringazzamunkaba.hu linken, vagy a kampány Facebook-oldalán érhetőek el.