Már csak néhány napig lehet Diákhitelt igényelni - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Már csak néhány napig lehet Diákhitelt igényelni

Diákhitel Központ
2019. máj. 13. 12:46
Kamasz a családban

Még három napig, azaz május 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket a Diákhitelre jogosult hallgatók. Aki kifut a határidőből, legközelebb már csak a 2019/2020-as őszi tanévben juthat pénzhez. Így érdemes a hallgatóknak egy összegben, akár egy félévre visszamenően is megigényelni a Diákhitelt.

Még néhány napig, május 15-ig adhatják le hiteligénylési kérelmüket a Diákhitelre jogosult hallgatók, ha június 15-ig szeretnének Diákhitelben részesülni. Így aki időben átgondolja várható kiadásait, akár egy összegben, maximum 350 ezer Ft értékben is kérheti a szabad felhasználású Diákhitel1-et, rekord alacsony, 2,2%-os kamattal. Azok számára, akiknek nem „költőpénz” kell, a Diákhitel2 nyújt megoldást képzési díjuk kifizetéséhez, 0% kamattal - tudatta a Diákhitel Központ.

A Diákhitel igénylése egyszerű és kényelmes, hiszen a felsőoktatási intézmények elektronikus tanulmányi rendszereinek felületeiről (Neptun) is elindítható, regisztrált ügyfélkapus bejelentkezéssel akár otthonról is, elektronikusan aláírható a szerződés.

A Diákhitelhez kapcsolódhat számos ügyfélbarát kedvezmény is: legyen szó a díjmentes előtörlesztésről vagy családbarát megoldásként, édesanyaként, akár a teljes tartozás eltörléséről.