Minigolf és falmászás a legnépszerűbb családi programok - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Minigolf és falmászás a legnépszerűbb családi programok

GKI Digital
2019. jún. 4. 11:14
Életmód

A 3D minigolfozás és a Műegyetem falmászó terme volt a legnépszerűbb a közös családi programot és éményt keresők körében – derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital felméréséből.

Idén a legnépszerűbb program a 3D minigolfozás volt, 2018-ban pedig a Műegyetem falmászó termének látogatása végzett az első helyen – derül ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital felmérésének eredményeiből. Ezeket a programokat szülők és gyermekek egyaránt élvezhetik, hiszen tudásszintjüknek megfelelő pályák várják őket, így a gyermekek is aktív résztvevői lehetnek mind a minigolfnak, mind a falmászásnak – mindkét sport nagyban fejleszti a koncentrációkészségüket, így nemcsak remek szórakozás, de igen hasznos időtöltés is.

A legnépszerűbb családi bónuszok között 2018-ban a második helyen a dunai sétahajózás végzett, míg idén a Rudas Fürdő gastro-wellness élményfürdőzését szerették volna a legtöbben kipróbálni. Ebből úgy tűnik, sokan szeretnek itthon is hódolni azoknak az élvezeteknek, melyeket jórészt nyaraláskor, külföldi utazáskor részesítünk előnyben.

Sokan kipróbálták a 8D mozit és az exkluzív kialakítású CinemaPink is az élen végzett a családbarát programok között. 2018-ban a cirkuszi kalandok is az egész család számára vonzó programot jelentettek, így a TOP10 közé ezek a programok is befértek.

Népszerű volt még tavaly a szimulátoros virtuális száguldás, míg idén egy barlangi paintball csata, pihe-puha alpakasimogatás és gravitációt legyőző trambulinozás volt a legnépszerűbb nem éppen átlagos élmény.