Most az iskolások mutathatnak példát - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Most az iskolások mutathatnak példát

Katicatanya
2019. ápr. 26. 9:10
Iskolást nevelünk

Kisfilm, prezentáció készítésére hív egy új pályázat. A diákoknak azt kell bemutatniuk a művükben, hogy milyen fenntartható, zöld, környezettudatos, öko tevékenységet folytatnak az iskolájukban.

A mostani diákság egy részének természetes a fenntartható életmód és a környezettudatosság. Őket hívja segítségül a 100%-ban megújuló energiával működő Katica Tanya, hogy mutassák meg, mit tesznek a környezetért, a fenntartható működésért.

Pályázatot hirdetnek iskolák, osztályok között, hogy maximum 3 perces mozgókép formátumban (kisfilm, ppt, prezi, animáció stb.) mutassák be, milyen fenntartható, zöld, környezettudatos, öko stb. tevékenységet folytatnak az iskolában.

A pályamunkákat május 31-ig várják és a közösségi csatornákon fogja bemutatni a Katica Tanya, hogy ezzel ösztönözzék az iskolákat, családokat, gyermekeket és közösségeket a fenntartható működésre.

Egy iskolából több osztály, csapat is pályázhat, akár ugyanazt a környezettudatos tevékenységet is bemutatva. Természetesen győztest is fognak hirdetni, a fődíj nem más, mint 30 diák és két kísérő számára egy osztálykirándulás a Katica Tanyán belépővel, szállással és étkezéssel.

Bővebb információ és jelentkezés: https://katicatanya.hu/iskolapalyazat