Mozi piknik a volt csillebérci úttörőtáborban - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Mozi piknik a volt csillebérci úttörőtáborban

csalad.hu
2019. júl. 11. 9:11
Életmód

Szabadtéri színházi előadások, koncertek és mozi piknik várja a látogatókat a volt csillebérci úttörőtáborban.

Új nyári színház várja az érdeklődőket a volt csillebérci úttörőtábor területén. A gyönyörű, fákkal körülvett, természetközeli színpad komoly meglepetéseket tartogat: a retro helyszín ellenére a legmodernebb színháztechnika várja a nézőket, így olyan nagyprodukciók is láthatók lesznek, melyek általában csak a fesztiválszínpadokon szoktak előfordulni.

Július 12-én, pénteken este Burai Krisztián és G.w.M. adnak közös nagykoncertet. Mindkét produkció önálló koncerttel és nagyzenekarral lép színpadra, így egész estés koncertshow várja a fiatalokat.

Július 13-án ugyanezen a nagyszínpadon Kriály Viktor ad önálló és meglepetésekkel tarkított szuperkoncertet, a nyáron csak itt látható az énekes ilyen jellegű önálló produkcióval.

Július 14-én éjjel pedig kertmozivá alakul a Budai Szabadtéri Színház. Végre újra van hol mozizni a szabad ég alatt! Nem is akármilyen filmet lehet majd az ország legnagyobb szabadtéri mozivásznán végignézni: a Ponyvaregényt veszik elő a szervezők.

A Budai Szabadtéri Színház egész nyáron közel 50 programot kínál, melyből 10 este a kertmoizizás jegyében telik majd. A színház vezetősége nem “csak” mozivetítésként jellemzi ezeket az estéket, a helyszín adottságai miatt inkább mozi-pikniknek szeretik nevezni, hiszen ez az a környezet, ahol tényleg egészen más élményt okoz a filmnézés is.

(fotó: Shutterstock)