Újra babát vár Csemer Boglárka - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Újra babát vár Csemer Boglárka

Red Lemon Media
2019. dec. 2. 11:14
Babát várunk

Születésnapja alkalmából jelentette be Csemer Boglárka, hogy ismét babát vár. A csinos énekesnő immáron nem csak párjával, hanem kislányával, Lenkével is megosztja a várakozás izgalmas pillanatait.

– Az első várandósságom alatt volt arra idő, hogy megéljem a dolgot, most pedig szinte ezekben a hetekben fogom fel, hogy jön a következő baba. Sokat utaztunk, rengeteg külföldi és hazai koncert volt, miután novemberben hazatértünk, utána jött a felismerés, hogy úristen, tényleg terhes vagyok – avatott be a részletekbe Csemer Boglárka.

– Már nem csak ketten vagyunk, Lenkét is be kell vonni, vele együtt kell megélni, hogy pár hónap múlva ne lepődjön meg – tette hozzá az énekesnő.

Boggie kislányát már pár hónapja elkezdték felkészíteni arra, hogy jön a tesó.

– Az elején még azt mondta, hogy „nem kell, enyém anya”, de aztán hamar megbékélt a gondolattal. Sokat nézegetünk fotókat, képeskönyvet, ami a kicsiknek mesél a baba születéséről, abban meg tudom mutatni neki a fázisokat, hogy épp mekkora a pici. Ez nagyon tetszik neki. Természetesen már az oviban is elmesélte, néha nem kis tesómnak, hanem babámnak nevezi – mondta nevetve a kismama.

Boggie azt is elmesélte, mióta anya, a színpadon is magabiztosabb.

– A hangom is rengeteget változott, sokkal inkább ki merem „nyitni”, kevesebb a frusztrációm, jobban elfogadom magam. Nagyon izgalmas ez a folyamat, és ezt Lenkének köszönhetem. Most pedig együtt várjuk a kistesót – mondta Csemer Boglárka.