Vasárnap ingyenes Családi Mozgásfesztivál! - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Vasárnap ingyenes Családi Mozgásfesztivál!

Magyar Szabadidősport Szövetség
2019. szept. 6. 7:16
Életmód

Rengeteg újdonsággal: többek között air flow-val, tai chi-vel, foci taktikai gyorsaság méréssel, szárazföldi curlinggel, csónakázással, ninja pályával és gyorstollassal vár mindenkit a XXI. Családi Mozgásfesztivál vasárnap a Ludovika Campus-Orczy-kertben.

Szeptember 8-án, vasárnap, a Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) ingyenes sportrendezvényén ezúttal is nyolcvannál több mozgásformát lehet kipróbálni. A hagyományos sportágak és az izgalmas újdonságok mellett az érzékenyítő programok (pl. kerekesszékes bocsa) kipróbálására is figyelmet fordít a szövetség.

A MASPORT küldetése, hogy minél többeket mozgásra bírjon, ezért a Családi Mozgásfesztiválon minden korosztály megtalálhatja a neki való mozgásformát, játékot nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. A mozgás örömén kívül egyénileg és a családdal együtt is lehet a különböző állomásokon pecséteket gyűjteni, ezek a nap folyamán többször is sorsoláson vesznek részt. Az egészség megőrzését pedig szűrőprogramokkal segítik.

A rendezvény, amely az Európai Sporthét (szeptember 23-30.) nyitóeseménye ingyenes, regisztrációhoz nem kötött, ám a sportoláshoz a bejáratoknál és a versenyirodában kapott karszalag viselése kötelező.

További információk: facebook.com/csaladimozgasfesztival , illetve masport.hu