Vizet prédikálnak – szemléletformálás a menzákon - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Vizet prédikálnak – szemléletformálás a menzákon

DRV Zrt.
2019. szept. 5. 5:39
Életmód

Ősszel is folytatódik a 110 éves DRV Zrt. csapvizet népszerűsítő kampánya, ezúttal a bölcsődések, óvodások, általános és középiskolások figyelmét szeretnék felhívni a vízfogyasztás fontosságára.

Étkezési szolgáltatók bevonásával, valamint a gyerekek életkorának megfelelő tájékoztató plakátok kihelyezésével kampányol az őszi időszakban a DRV Zrt a csapvízfogyasztás minél szélesebb körben való népszerűsítése érdekében.

Az új tanévtől 8 településen logózott kancsóban biztosítják a csapvizet a bölcsődei, óvodai, általános és középiskolai, kollégiumi menzákon.

Ön mennyi vizet iszik egy nap?

Tudta, hogy 1,5 milliárd ember nem jut tiszta, egészséges vízhez? Sőt a világ iskoláinak felében nincs megfelelő vízellátottság sem, pedig minden nap fontos lenne a megfelelő folyadékbevitel, hiszen a víz nemcsak szomjoltó, de javítja a koncentrációt, csökkenti a fáradtságot, és segít egészségesnek maradni.

Többek között ilyen és ehhez hasonló edukatív üzenetekkel kampányol az őszi időszakban a szolgáltató a Hungast Csoport és a Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Pénzügyi Gondnoksága együttműködésével.


(Fotó: Shutterstock)