Már lehet jelentkezni az Erzsébet-karácsonyra - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Már lehet jelentkezni az Erzsébet-karácsonyra

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány
2019. okt. 17. 10:23
Erzsébet táborok

Jelentkezést hirdetett a hagyományos fővárosi Erzsébet-karácsonyra az Erzsébet táborokat és a gyermekprogramokat szervező és megvalósító Erzsébet Alapítvány. Idén több mint 7 ezren vehetnek részt a budapesti ünnepi programon, amely a Fővárosi Nagycirkuszban lesz december 11-13. között.

Az Erzsébet Alapítvány összesen hat ingyenes cirkuszi előadással, számos kiegészítő gyermekprogrammal és karácsonyi ajándékokkal várja a 1-12. évfolyamos diákcsoportokat. A Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese című ünnepi műsort, a látványos helyszíni programokat, az iskolások utazási költségét, valamint a program ideje alatti étkezést és az úticsomagot is a táboroztatási program biztosítja.

Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési intézmények jelentkezhetnek minimum 10, maximum 150 fős tanulói csoportokkal az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-TÁBOR PLUSZ online felületen. A jelentkezési határidő 2019. november 7. csütörtök, 14 óra.

Az Erzsébet-karácsony a táboroztatási program részeként 2016-ban indult, és az Operától kezdve, a Művészetek Palotáján át, a Papp László Budapest Sportarénáig számos helyszínen kínált szórakoztató és kulturális előadásokat a gyermekek számára. Három év alatt összesen mintegy 17 ezren vettek részt a budapesti programokon, idén pedig több mint 7 ezer vendéget vár a szervező Erzsébet Alapítvány.

Az év vége még tartogat meglepetéseket, hiszen a tanulóknak lehetőségük nyílik kreatív alkotások által megmutatni az ottalvós és napközi Erzsébet-táborok során szerzett élményeiket.

Az alapítvány pályázatot hirdetett #KREATÍV néven. A felhívásra három kategóriában lehet pályaműveket beadni 2019. november 8., 23 óra 59 percig. A győztesek az Erzsébet-karácsonyon vehetik át díjaikat.