Megkezdődött a III. Budapesti Demográfiai Csúcs - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Megkezdődött a III. Budapesti Demográfiai Csúcs

Muhari Judit
2019. szept. 5. 8:47
Budapesti Demográfiai Csúcs

Megkezdődött a III. Budapesti Demográfiai Csúcs a Várkert Bazárban. Az előadások előtt a vezető egyházak képviselői megáldották az eseményt.

For the English version follow: The 3rd Budapest Demographic Summit has launched

Harmadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Demográfiai Csúcsot az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága. Az esemény olyan rangos nemzetközi fórum, amely alkalmat kínál arra, hogy politikai szereplők, döntéshozók, egyházi és civil vezetők, a tudományos világ képviselői megoszthassák egymással elképzeléseiket és tapasztalataikat a demográfiai kihívásokról.

A szakmai program mellett ismert, komoly eredményeket elért közéleti személyiségek mondják el vallomásaikat a család szerepéről és fontosságáról. A programok, beszédek előtt az eseményt a Magyar Katolikus Egyház részéről Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, valamint Steinbach József, a Magyarországi Református Egyház püspöke, Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke és Köves Slomó, az egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija áldotta meg.